Tristan BuckFysiotherapeut
  Mijn

  Contactgegevens

  Over

  Tristan

  Mijn naam is Tristan Buck en ik kom uit Hilversum. Sinds het begin van mijn studie fysiotherapie loop ik eigenlijk al mee bij J&C. Vanaf medio 2014 heb ik ruim een jaar als stagiair gewerkt op de locatie Roelof Hartplein. Hier heb ik vooral geleerd om uit te gaan van wat een patiënt wel kan en van daaruit verder te werken naar het gestelde doel. Op deze geweldige locatie heb ik gezien hoe je veel met weinig kunt bereiken. Na deze leerzame ervaring ben ik in de zomer van 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool THIM.

  Door mijn grote interesse voor het menselijk lichaam en in het bijzonder de orthopedie/traumatologie, ben ik in 2015 begonnen met de studie Geneeskunde op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast ben ik betrokken bij wetenschappelijk onderzoek vanuit de orthopedische onderzoeksgroep van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam.

  Verder houd ik veel van voetbal en ben ik tot voor kort actief geweest als trainer in het jeugdvoetbal. In de rest van mijn vrije tijd ga ik graag sporten (fitness, hardlopen en fietsen), of uit met vrienden.

  Vanaf februari 2018 ben ik op dinsdagavond en zaterdagochtend werkzaam op de locatie Roelof Hartplein.

  Werkzaam op de volgende

  Locatie

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBuck, T.M.F. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering