Shane GnadeFysiotherapeut
  Mijn

  Contactgegevens

  Over

  Shane

  Mijn naam is Shane Gnade en sinds 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens het beoefenen van honkbal op topsportniveau heb ik vaak te maken gehad met (sport) blessures. Mijn interesse in het vak fysiotherapie is dan ook ontstaan op de behandelbank. Gedurende mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met verschillende vlakken van fysiotherapie. Bij J&C Sportrevalidatie vond ik een overlapping in al deze vlakken. Begin 2015 ben ik begonnen aan een nieuw avontuur, een eigen onderneming onder de vleugels van J&C Sportrevalidatie. Binnen J&C kan ik mijzelf ontwikkelen op het gebied van kennis, vaardigheden en het starten van een eigen onderneming.

  Gezien ieder mens verschillend is, is een mensgerichte en persoonlijke aanpak voor mij zeer belangrijk. Zowel als sporter en niet sporter bent u bij mij in goede handen.

  Werkzaam op de volgende

  Locatie

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGnade, S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering