Roald OttenSportfysiotherapeut
  Mijn

  Contactgegevens

  Over

  Roald

  Mijn naam is Roald Otten en ik kom oorspronkelijk uit Heerenveen (Ja, ik ben een Fries J). Nadat ik in 2008 ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool in Groningen, heb ik twee jaar lang gewerkt bij de Flyers (ijshockey) en in een fysiotherapie praktijk in Heerenveen. In 2010 ben ik verhuisd naar Qatar om te gaan werken bij Aspetar, een sportmedisch ziekenhuis. Door dagelijks te werken met atleten in een setting met de beste fysiotherapeuten, sportartsen en chirurgen, heb ik in 6 jaar tijd veel ervaring opgedaan. Om mijzelf te blijven ontwikkelen heb ik van 2014 tot 2018 de Masters of Science in sportfysiotherapie aan de University of Bath te Engeland gevolgd.

  Bij mijn terugkeer naar Nederland (november ’15), heb ik er voor gekozen om aan de slag te gaan bij J&C Sportrevalidatie (locatie HealthCity Premium) omdat de manier van werken exact aansluit op mijn visie. Als fysiotherapeut behandel ik namelijk niet alleen klachten, maar de totale patiënt. Door kennis te combineren met een persoonlijke aanpak haal ik het maximale uit mijn patiënten, om op die manier zo snel mogelijk het gewenste niveau van functioneren te bereiken.

  Kijk voor meer informatie op roaldottensportrevalidatie.nl

  Werkzaam op de volgende

  Locatie

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOtten, R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering