Rick van DijkSportfysiotherapeut
  Mijn

  Contactgegevens

  Over

  Rick

  Rick van Dijk is in 1964 geboren in Wassenaar en studeerde in 1986 aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Fysiotherapie af. Hij werkt sinds 1987 als zelfstandig sportfysiotherapeut. Daarnaast gaf hij van 1990-1994 leiding aan een fitnesscentrum in Haarlem. Van 1995-2001 had Rick een fysiotherapie praktijk op de Luchthaven Schiphol, alwaar hij bij vele bedrijven (preventieve) cursussen/workshops heeft verzorgd aangaande rugscholing en tilvaardigheidstechnieken. Verder deed hij de sportfysiotherapeutische begeleiding van diverse sportteams (eredivisie basketbal, hoofdklasse honkbal, softbal en hoofdklasse zaterdagvoetbal). Sinds 2001 heeft hij zijn praktijk op het Olympisch Stadion te Amsterdam Zuid waar hij de sportrevalidatie verzorgt van (top)sporters.
  Als een van de weinigen in Nederland past Rick, micro current stroomvormen middels B-E-St (Bio Energie Stimulatie) toe. Hierdoor treedt significant sneller (30-50%) weefselherstel en vermindering van zwelling op bij (sport)blessures.

  Ademtraining is een andere specialisatie: Ademanalyse en ademoefeningen bij hyperventilatie, stress en chronische pijnklachten. Daarnaast efficiënt leren ademen tijdens sporten ter verbetering van prestatie en herstelvermogen.

  Geïnspireerd door de oosterse filosofie en geneeswijze en de opmerkelijke match die deze maakt met de kennis uit de kwantum fysica, is Rick in 2006,naast zijn sportfysiotherapie praktijk, gestart met Health Ki. Hierin integreert hij in zijn behandelingen, met succes, inzichten van de oosterse en westerse geneeskunde en de kwantumfysica.

  Voor meer informatie, ga naar health-ki.nl

  We are human beings, not human doings.

  Werkzaam op de volgende

  Locatie