Niels VunderinkFysiotherapeut

  Even voorstellen:

  Ik ben Niels Vunderink, fysiotherapeut. 
Sinds 2007 ben ik met veel plezier werkzaam bij J&C Sportrevalidatie.

  Na het afronden van mijn studie fysiotherapie in 2005 heb ik me bekwaamd in het behandelen van mensen met nek-, schouder- en rugklachten veroorzaakt door zittend -vaak computergerelateerd- werk. De met dit werk samenhangende statische belasting van het lichaam wordt vaak onderschat. Tijdens de stages die ik gelopen heb, heb ik ervaring opgedaan met de fysiotherapeutische begeleiding van het herstellen van voornoemde klachten gedurende het reïntegratietraject van patiënten.

  In 2014 heb ik de module ‘Extremiteiten’ van de post-hbo-opleiding Dry Needling afgerond en in 2015 heb ik de  module ‘Wervelkolom’ van dezelfde opleiding eveneens met succes afgerond. Daarnaast heb ik Medical Taping 1 en 2 (cure-tape) afgerond en heb ik recentelijk ook de opleiding (Dry) Cupping afgerond.

  Mede door mijn achtergrond als basketballer heb ik veel affiniteit met het behandelen van sportblessures. De afgelopen twee jaar heb ik dan ook veel hardlopers – van marathonlopers tot rondje-Vondelpark-lopers- van hun blessures mogen verlossen.

  Uiteraard kunt u voor ook voor andere blessures bij mij, of een van mijn collega’s terecht.