Lenneke TesselaarFysiotherapeut

  Mijn

  Contactgegevens

  Over

  Lenneke

  Ik ben sinds 1997 afgestudeerd fysiotherapeut en gestart als zelfstandige bij J&C. Door een langdurige knierevalidatie te hebben doorlopen op mijn 17e, als gevolg van een sportongeval, werd ik door het vak gevangen. Ik vond het zeer interessant en in plaats van mijn studie aan de sportacademie te vervolgen werd het fysiotherapie en daar heb ik nooit spijt van gehad. Ik ben werkzaam binnen de sportschool Medico Vision in het Olympisch Stadion te Amsterdam Zuid. Op deze locatie kan ik de behandeling goed combineren met training en revalidatie in de sportschool.

  Voor (sport)fysiotherapie, orthopedische revalidatie, dry needling, easy taping, personal training/begeleiding tijdens sporten of massage, bent u aan het goede adres!Door samenwerkingsverbanden met andere disciplines zoals: huisartsen, medisch specialisten, orthomanueel artsen, chiropractoren, masseuse en natuurlijk de trainers van Medico Vision, hebben we alles in huis om u zo goed mogelijk te behandelen, begeleiden en van dienst te zijn.Met een frisse blik en een behandelplan “op maat” ga ik graag met u en uw klachten aan de slag, om u op een zo snel mogelijke manier hiervan af te helpen en leren deze in de toekomst te voorkomen.

  In 2015 heb ik de post-HBO opleiding voor Dry Needling met succes afgerond.

  Werkzaam op de volgende

  Locatie

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTesselaar, L.J.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

  Kijk voor meer informatie op fysiotherapie-olympischstadion.nl