Laura KeldermanFysiotherapeut
  Mijn

  Contactgegevens

  Over

  Laura

  Ik ben Laura Kelderman, geboren in Diemen en wonend in Amsterdam. Van jongs af aan ben ik al op het voetbalveld te vinden en heb ik jarenlang in de Topklasse Dames gespeeld. In mijn sportcarrière heb ik helaas mijn blessures gekend en weet ik als geen ander hoe goed het voelt om na een blessure weer fit op het veld te staan. Hieruit is mijn interesse om fysiotherapeute te worden gegroeid. Samen het onderste uit de kan te halen om zo snel mogelijk weer beter te worden en te blijven. Ook met patiënten zonder sportblessure ga ik op zoek naar een passend behandelplan en bewustwording van de klacht. En wil ik laten inzien dat na de blessure, preventie net zo belangrijk is. Ik ben geïnteresseerd in het behandelen van sporters en recreanten, jong en oud met blessures aan de knie, enkel of rug.

  Naast het afronden van mijn Fysiotherapie studie in 2012, heb ik ook de opleiding in Dry Needling in 2015 met succes afgerond. De afgelopen 6 jaar ben ik werkzaam geweest in een praktijk in Amsterdam en krijg ik nu de mogelijkheid om op de nieuwe locatie van J&C Sportrevalidatie in de Bonjasky Academy in Almere voor mezelf te starten.

  Verder vind ik mij naast mijn werk als fysio het erg leuk om bezig te zijn met koken, voetballen en fitnessen.

  Get the most out of it.

  Werkzaam op de volgende

  Locatie

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKelderman, L.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering