Helen DriessenFysiotherapeut

    Mijn naam is Helen Driessen en ik ben geboren in het Noord-Brabantse Dongen (waar?!). Ik ben werkzaam op de J&C locatie in de Healthcity Premium in Amstelveen. Door de faciliteiten van deze prachtige locatie kan elke klacht specifiek gerevalideerd worden, dit geldt voor de sportspecifieke klacht en de algemene klachten. Ik bied persoonlijke zorg en denk graag met u mee om samen te werken naar een optimaal herstel. Door mijn passie voor de medische zorg in combinatie met de wetenschap, ben ik in 2017 gestart met de Master Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast mijn werk als fysiotherapeute, verdiep ik me graag door cursussen bij te wonen om de beste zorg te blijven bieden.

    Voor medical tapen, het tapen bij hooikoorts klachten, het behandelen van werkgerelateerde klachten en sportblessures en het revalideren na operaties of ongevallen bent u bij mij aan het goede adres!

    Ik speel hockey, ga graag hardlopen en ben niet vies van een potje squash. In de zomer van 2017 gaat het J&C sportspreekuur van start. Dit spreekuur ga ik met veel plezier op me nemen. Schroom niet om contact op te nemen!