Freddy PijlooMassage- en pedicuretherapeut
  Mijn

  Contactgegevens

  Over

  Freddy

  Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de opleiding Sporttherapie bij Leffelaar in Amsterdam met specialisaties in sportmassage, shiatsu, voetreflexzonemassage en haptische massage. Mijn doel is gericht op het zoeken naar de juiste verhouding tussen belasting en belastbaarheid en de cliënt hierin bewust te laten worden en zijn verantwoordelijkheid daarin te nemen. Naast mijn werk in mijn eigen praktijk in Hoofddorp masseerde ik de profhonkballers van Minolta Pioniers, het eerste elftal van voetbalclub SV Hoofddorp en gaf ik stoelmassage en werkplekadvies bij bedrijven.

  Tussen 2004 en 2015 was ik, naast mijn praktijk, actief als judoleraar in mijn eigen judoschool waarbij vele van mijn judoka’s op (inter)nationaal niveau presteerden. In 2013 werd ik benaderd door Ajax en sindsdien ben ik werkzaam in de medische staf van het 1e elftal van Ajax als masseur en pedicure-therapeut.

  Ik wil met mijn expertise een positieve bijdrage leveren binnen het team van J&C Sportrevalidatie en de cliënten zo goed mogelijk op maat bedienen.

  Doe vooral waar jij denkt dat je goed in bent ongeacht het resultaat. Iedere topper is namelijk ooit een beginner geweest.

  Werkzaam op de volgende

  Locatie