Caitlin NieuwenhuijsFysiotherapeut
  Mijn

  Contactgegevens

  Over

  Caitlin

  Mijn naam is Caitlin Nieuwenhuijs en ik ben trots om mezelf te introduceren als het nieuwste lid van het J&C-team. Ik ben geboren en getogen in Wormer, maar sinds mijn 18e woon ik zelfstandig in en rondom Amsterdam. In 2022 ben ik afgestudeerd aan de internationale opleiding Fysiotherapie, waarbij ik stage heb gelopen in Nederland, België en Portugal. Mijn leerzame stageperiode bij J&C Sportrevalidatie heeft me doen inzien waarom ik heb gekozen om fysiotherapeut te worden en heeft geleid tot de keuze om me bij het team aan te sluiten.

  Wat me aanspreekt in de aanpak van J&C is de persoonlijke connectie met de klanten, waarbij iedereen een behandeling krijgt die gebaseerd is op hun individuele behoeften. Daarnaast heb ik een sterke affiniteit met sport, die is ontstaan tijdens mijn fanatieke handbalcarrière in mijn jeugd. Ik wil graag bijdragen aan het herstel van sporters na een blessure en hen helpen om hun specifieke doelen te bereiken.

  Ik kijk er enorm naar uit om mensen te helpen bij hun revalidatieproces en hen te laten inzien dat zij de sleutel tot succes in handen hebben en in staat zijn om de nodige veranderingen te bewerkstelligen. Dit geldt zowel voor het fysieke als het mentale en emotionele aspect, omdat alles met elkaar verbonden is. Tegelijkertijd zal ik mezelf de komende tijd blijven ontwikkelen, zowel als therapeut als persoon.

  Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced.
  Werkzaam op de volgende

  Locatie