Anouk StuivenbergBekkenfysiotherapeut
  Mijn

  Contactgegevens

  Over

  Anouk

  Mijn naam is Anouk Stuivenberg. Tijdens mijn opleiding ‘Sport en Bewegen’ ben ik verschillende malen in aanraking gekomen met het vak fysiotherapie. Dat was een van de redenen waardoor ik fysiotherapie ben gaan studeren. In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

  Tijdens mijn stages en werk in het ziekenhuis werd mijn interesse gewekt in de bekkenfysiotherapie. In het ziekenhuis werkte ik samenwerken met urologen en gynaecologen waar ik veel van heb geleerd. De keus was toen snel gemaakt om te starten met de master bekkenfysiotherapie die ik succesvol heb afgerond.

  Klachten in het bekken/bekkenbodem zoals incontinentie zijn voor veel mensen nog een taboe. Om cliënten hierin te begeleiden/behandelen vind het heel dankbaar werk. Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk, ieder mens is tenslotte anders. Hierin wil ik graag mijn steentje bijdragen!

  Werkzaam op de volgende

  Locatie

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStuivenberg, A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering